Wie zijn wij :

Mijn naam is Ed Leiwakabessy. Mijn ouders zijn Domingus Leiwakabessy en Abetsina Rikumahu.

Als gezin hebben wij in Westerbork (Schattenberg) en Krimpen gewoond. Omdat de plaatselijke artsen niet in staat waren om de bevalling te begeleiden ben ik i.p.v in Westerbork in Assen geboren. Ik woog bij de geboorte 11 pond! Het was een heel zware bevalling voor mijn moeder (mama sorry). 


Jacqueline Borgh is mijn vrouw haar ouders zijn Willem Borgh en Wilhemien van Polfliet. Jacqueline is geboren in Rotterdam. Met haar ouders heeft ze in Rotterdam, Nieuwerkerk en Ouderkerk a/d IJssel gewoond . Jacqueline haar vader was een Kunstschilder Beeldhouwer. Haar  ouders  zijn in de jaren tachtig naar Italië geëmigreerd omdat haar vader zich volledig wilde wijden aan de kunst en om in Italië zijn inspiraties te kunnen versterken. Als 18 jarige zonder haar ouders in haar nabije omgeving heeft ze zich mijn inziens goed staande gehouden.

  

Onze kinderen :

Marawael, Jomima en Njailese wonen niet meer thuis. Marawael is eigenlijk ons nichtje. Haar ouders konden door omstandigheden niet voor haar kon zorgen. Op jonge leeftijd is ze in ons gezin gekomen. Ondanks het feit dat ze formeel niet onze dochter is, is ze voor ons gezin de oudste dochter en de oudste zus.

 

Marawael, schoonzoon Pascal en cucu Neo,Isis,Gigi en Nev wonen in de Krimpenwaard.


Jomima, schoonzoon Danny cucu Levi en onze twee bonus cucu Shai en Goldie wonen in Noord Holland.

 

Njailese onze jongste dochter woont in een appartement in Rotterdam.


Werk:

In september 2023 ga ik met pensioen. Jacqueline mijn echtgenote moet nog een aantal jaren werken. 

Wij zijn trots op onze dochters. Marawael werkt in het onderwijs, Jomima heeft haar studie Concept en Brands afgerond en zit in de mode en last but not least Njailese ons brein van de familie heeft een Master studie  afgerond in Antwerpen en werkt in de HR.